Διεύθυνση
Γεωργίου Σεφέρη 100, Ρόδος
Ωράριο
Κατόπιν ραντεβού

Καλώς ήλθατε στην κλινική μας

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο που εδρεύει στο κέντρο της πόλεως της Ρόδου και είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας, ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα στους ασθενείς μας στον ελάχιστο χρόνο.

Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον της κλινικής βοηθά τον ασθενή να νιώσει απ’ την πρώτη στιγμή οικειότητα και να αφεθεί στις υπηρεσίες μας μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης.

Στην κλινική μας αντιμετωπίζονται όλα τα μυοσκελετικά, νευρολογικά, αναπνευστικά, αθλητικά και παιδιατρικά περιστατικά και  παράλληλα αποτελεί το μοναδικό φυσικοθεραπευτικό κέντρο της Ρόδου όπου εξειδικεύεται στη θεραπεία αποκατάστασης προβλημάτων Λεμφικού Συστήματος. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και κατ’ οίκον θεραπείες σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα προσέλευσης στο χώρο μας.

Όλες οι θεραπείες που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση των περιστατικών είναι εξατομικευμένα και μελετημένα από τη φυσικοθεραπεύτρια η οποία με τη δεξιοτεχνία και ευρεσιτεχνία σε συνδυασμό με την ευστροφία της σας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Περιμένουμε λοιπόν να σας υποδεχτούμε και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

 

Η Φυσικοθεραπεύτρια μας

Ειρήνη Βερδελή

Ειρήνη Βερδελή

Φυσικοθεραπεύτρια

Η Ειρήνη Βερδελή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικοθεραπείας της Πάτρας και έχει εξειδίκευση στο Λεμφικό Σύστημα και την αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στις σύγχρονες κλινικές αντιμετώπισης λεμφοιδήματος στην Ευρώπη.

Δείτε περισσότερα
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση